Anonim

Ами ако Гоку абсорбира Духовата бомба срещу Кид Буу? Ultra Instinct Goku срещу Kid Buu!

В Dragonball Movie Super Android 13 Goku поглъща Genki Dama, за да стане по-мощен и да победи своя съперник. Очевидно (не съм сигурен), нещо подобно може да се случи в Dragon Ball Super за предварителен преглед от следващите епизоди, който беше пуснат.

Това ме насочва към въпроса, кой може да поеме Генки Дама? Само създателят на Генки Дама може ли да го усвои? Или някой друг с добро ки също може да го абсорбира?

Виждали сме в първия Genki Dama Goku, който е направил, че някой с добър дух като Gohan може да отскочи Genki Dama, може би някой с добър ki също може да го усвои?

Досега не се споменава друг човек, който може да усвои Генки Дама, освен създателя, което се случва случайно в последния епизод на Dragon Ball Super. Хипотетично казано, не мисля, че човек с добро ки може да го усвои, въпреки че не е ощетен, бомбата на Генки Дама все още е атака, използвана за победа на враговете, които ки не са „добри“, така че е безопасно да да предположим, че Гоку ще го използва само срещу хора, за които знае, че ще навреди.Ако някой с добър ки усвои това, най-вероятно ще го накара да бъде в действие, така че е вероятно той да бъде въведен по-късно, за да победи силен характер.