Anonim

Известия Dragon Ball S.H Figuarts Nuevo Goku Super Saiyajin 2.0 / Hit / Retrasos Gohan Android 17 y 18

Добре, така че този въпрос ме притеснява от дълго време: защо Majin Buu не помогна на Goku и Vegeta да се бият с Goku Black / Zamasu? Честно казано чувствам, че е могъл да причини поне сериозни щети на Гоку Блек, или просто като розово петно, което е почти невъзможно да бъде убито, или като го погълне. Гоку Блек нямаше почти никакъв начин да го убие, освен просто да го надвие, но Гоку, Вегета и Стволите щяха да бъдат там, за да помогнат. Просто няма смисъл. Може да е дупка в сюжета или нещо, което просто ми липсваше в анимето.

Ако някой можеше да отдели малко време, за да отговори на това за мен, би било чудесно.

Това всъщност не е дупка за парцел. Гоку и Вегета станаха абсурдно силни през Dragon Ball Super в сравнение с Dragon Ball Z. В Дъга на планетата Потафу, която е била преди Гоку Черната дъга, виждаме Base Vegeta напълно да се играе със Super Saiyan 3 Gotenks.

Super Saiyan 3 Gotenks беше сравним със Super Buu, който е най-силната версия на Buu (без да се вземат предвид сливанията). Настоящият Majin Buu е най-слабата итерация на Buu и очевидно няма силата да се държи срещу Base Goku и Vegeta, да не говорим за Super Saiyan Blue ниво.

По отношение на своите регенеративни способности, Буу може да се регенерира. Той обаче може да бъде унищожен, ако бъде ударен от атака с интензивен мащаб. Духовната бомба например беше достатъчно силна, за да победи Кид Буу. Super Saiyan Rose Goku Black е повече от достатъчно силен, за да унищожи лесно Buu, ако е пожелал.

И накрая, Що се отнася до поглъщането, една много по-силна версия на Buu (Buuhan) се бореше да погълне Vegito и успя да направи същото, само когато Vegito му позволи. Goku Black е много по-силен от Vegito в сагата Buu, а Majin Buu е много по-слаб от Buuhan. Така че дори това не би било възможно.